O nama

Jubilarnih 25 godina postojanja

Vrijedi spomenuti da je 1991. godine, registrirana  tvrtka „Torautomatic“ koja uspješno posluje od svog osnivanja i jedna je od prvih hrvatskih tvrtki koja se specijalizirala za cjelovita rješenja automatizacije elektro pokretanih vrata, roloa i raznih rampi.

Pokrivamo cjeloviti tematski opseg optimiziranja i razvoja cjelovitih rješenja prilagođenih konkretnim korisnikovim potrebama, te zatim pripreme i instalacije automatike ili većih sustava u industriji.

Kroz sve protekle godine, Torautomatic učinkovito rješava zahtjeve velikog broja korisnika te brižno gradi dobre odnose sa svojim partnerima.

Danas s ponosom možemo navesti sljedeća dostignuća:

  • širok raspon visoko kvalitetne ponude
  • ljubazno i stručno osoblje
  • visok kontinuitet ponude
  • optimalan omjer cijene i kvalitete
  • kvalitetan servis i tehnička podršku
  • brz i korektan odziv na reklamacije

Torautomatic distribuira u Hrvatskoj više poznatih brandova,
a primarni su BFTSOmfy  i AdolfTedsen

Naše smo dobavljače pomno odabrali na temelju njihove kvalitete, cijene i dizajna kako bi postigli najpovoljniji učinak u kvaliteti poslovanja naše tvrtke. Povrh toga, najbitnije nam je zadovoljstvo krajnjih korisnika ugrađene opreme.

Redovito praćenje tehničkih noviteta te edukacija naših zaposlenika, omogućava nam brzu i uspješnu primjenu nove tehnologije kao i informiranje potencijalnih kupaca o novonastalim tehnologijama.

Profesionalnost, pouzdanost, podrška i sigurnost te jamstvo i servis u najkraćem roku, naš su imperativ, stoga je poslovanje s nama ugodno i kupci mogu imati u nas maksimalno povjerenje.